top of page
bgImage

Contact Tandlabo VDB

Neem contact met ons op

────────

image_edited.jpg

We zouden graag van u horen. Laat een bericht achter

Naam*

Telefoon*

Email Adres*

Bericht*

Dank je Uw bericht is succesvol verzonden.

Afspraak = onmiddellijk geholpen !

Bij het maken van een afspraak per mail of telefoon kan u tevens uw probleem uitleggen waardoor wij de nodige tijd kunnen inschatten om u goed te helpen en te begeleiden bij een oplossing.


Wij raden u aan ook tijdens onze openingsuren even te bellen voor u langs komt om een afspraak te maken, zo kunnen wij de duurtijd van uw afspraak goed inschatten.


Er is een Parking aan het labo.


Snel gebit thuis afhalen en terugbrengen ?

Dat is ook mogelijk !

Vraag vrijblijvend de mogelijkheden en transportkost.


Wij danken u voor uw aanvraag en hopelijk tot binnenkort.


Waar vind u ons ?

Wij zijn gesitueerd op " de Kleine Horendonk " in Essen, vlak bij dierenasiel Canina en taverne De Bosrust.


GPS: u kan best "Kievitstraat" Essen ingeven als u komt, anders stuurt een gps u via een boszone.


Vanaf Nieuwmoer: u rijd via de Jos Tilborghsstraat en de  Jeroom Beckersstraat naar de Blikstraat, u vervolgt daarna de weg die overgaat in de Kleine Horendonk tot aan het kruispunt met de Kievitstraat (naar rechts is naar Canina, naar links is naar Tandlabo VDB). U vervolgt de Kievitstraat tot aan de eerste straat rechts = de Valkstraat. Op die hoek Valkstraat/ Kievitstraat is het tandlabo gelegen, ingang in de Valkstraat nr 35.


Vanaf Essen centrum: u rijd via d Kapelstraat richting Nieuwmoer tot voorbij De Rakker, daar slaat u links in de Schanker,  u volgt de Schanker tot einde, dan slaat u rechts en de eerste links,  de Kraaienberg in. Die volgt u tot aan de vaart die u oversteekt en de Vaartkant blijft volgen tot aan de Kievitstraat, daar slaat u links in en rijd verder tot aan het kruispunt met de Valkstraat, waar u 50 meter inslaat tot aan de ingang van nr 35.

   

Vanaf Autosnelweg Roosendaal-Essen: u rijd via de ring N117 naar het kruispunt met de Nieuwmoersteenweg. Vanaf daar kan u bovenstaande uitleg vanaf Essen centrum volgen.


Vanaf Wuustwezel: u rijd door Wuustewezel richting Achterbroek, en slaat rechts in aan de Nieuwmoerse Steenweg richting Nieuwmoer. Deze blijft u volgen tot net voor de kerk van Nieuwmoer waar u rechts inslaat richting de Jos Tilborghsstraat. Vanaf daar volgt u de bovenstaande instructies "Vanaf Nieuwmoer".


bottom of page